Despre noi

Asociatia Respo DEEE este o organizatie non-profit a producatorilor de echipamente electrice si electronice care isi propune sa furnizeze solutii performante de transfer de responsabilitate, adaptate specificului si cerintelor membrilor sai, cu scopul final de a atinge tintele de colectare, reutilizare, reciclare si recuperare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) prevazute de legislatia in vigoare.

Echipa Respo DEEE este formata din specialisti pasionati, cu peste 10 ani experienta in domeniul gestionarii deseurilor de echipamente electrice si electronice si al consultantei de mediu, care promoveaza standarde profesionale ridicate cu scopul imbunatatirii continue a performantelor de mediu, generand un impact pozitiv atat la nivelul mediului de afaceri, cat si al comunitatii.

Respo DEEE urmareste dezvoltarea unui sistem de management integrat la nivel national care sa asigure operationalizarea proceselor de colectare de la cetateni, distribuitori si autoritatile locale si care se bazeaza pe asumarea responsabila a obiectivelor europene in conditii de eficienta, transparenta si operativitate la costuri competitive.

Activitatea Asociatiei Respo DEEE este concentrata pe imbunatatirea performantelor de mediu, eficienta operativa, dialog constant cu toti membri si partenerii, precum si colaborare stransa cu autoritatile de mediu pentru perfectionarea cadrului legislativ, concomitent cu sensibilizarea populatiei prin campanii de constientizare.

Asociatia se doreste a activa ca o solutie de tip one-stop-shop in care membri si partenerii sa gaseasca raspunsul tuturor problemelor prevazute de obligatiile producatorilor si distribuitorilor de EEE: inregistrarea, raportarea, declararea obligatiilor de mediu din zona de competenta a gestiunii DEEE,  facilitand performante sporite in conditii de conformare legala exemplara.

Misiune

Misiunea Respo DEEE este aceea de a crea o sinergie perfecta intre eficienta operationala si protectia mediului. Ne dorim sa excelam la tot ceea ce inseamna servicii si solutii de management al DEEE, actionand in baza unor strategii bine conturate astfel incat sa putem asigura performante sporite si crestere sustenabila producatorilor pe care avem onoarea sa ii reprezentam. Scopul nostru final este ca printr-un efort conjugat sa contribuim semnificativ la dezvoltarea durabila a societatii romanesti prin imbunatatirea calitatii mediului, economia resurselor si protectia sanatatii umane.

Servicii

Respo DEEE ofera partenerilor sai, in baza incheierii unui contract de transfer responsabilitate, solutii one – stop – shop: asiguram inregistrarea, raportarea, declararea obligatiilor de mediu catre autoritati integrand prin transfer de responsabilitate conformarea legala pe toate fluxurile de deseuri electrice si electronice cu operatiunile de colectare si reciclare la standarde europene WEEE Labex

De asemenea, punem la dispozitia membrilor solutii complete de colectare, transport si tratare a DEEE, dotare cu infrastructura de colectare adecvata, raportare catre autoritati, consultanta cu privire la problematica si legislatia de mediu si campanii de CSR personalizate.  

Valori

Responsabilitate sociala

Respo DEEE reprezinta responsabilitate sociala asumata pentru mediul inconjurator si prezervarea valorilor sociale de dezvoltare durabila.

Excelenta in servicii

Respo DEEE inseamna excelenta in servicii cu o echipa de profesionisti care isi dedica activitatea succesului clientilor nostri;

Solutie one-stop-shop

Facilitam inregistrarea, raportarea, declararea obligatiilor de mediu catre autoritati integrand si asigurand in cooperare cu organizatii similare conformarea legala pe toate fluxurile de deseuri relevante: ambalaje, baterii.

Performanta & integritate

Asociatia Respo isi asuma in activitatea ei obiective ambitioase si pune pe primul plan respectul fata de angajamentele luate in fata membrilor si partenerilor cu atingerea celor mai inalte performante de mediu.

Licenta de operare

Close Menu