fbpx
loader

CAMPANII

Fiți alături de noi într-una din campaniile pentru colectarea selectivă și reciclarea corectă a DEEE!

Înscrie-te într-una dintre campaniile noastre de colectare și reciclare! Efortul tău de a proteja mediul înconjurător va fi răsplătit de generațiile viitoare. Grija față de planetă, respectul pentru natură și preocuparea pentru moștenirea lăsată urmașilor se transpun în proiecte de responsabilitate socială și educație ecologică.

Cu Asociația Respo DEEE ai ocazia să faci diferența: reciclează RESPOnsabil!

Campanii

Povestim cu și pentru copii

Pregătim materiale sub formă de poveste dedicate copiilor, pe categorii de vârstă, care au rolul de a educa asupra deșeurilor de echipamente electrice și electronice și cum trebuie acestea să fie reciclate corect, într-o manieră creativă și jucăușă, sub formă de text și design grafic. Prima ediție în curând!

Citește mai departe »
Campanii

Parteneriat GUERRILLA VERDE

Prima caravană de informare cu mesaj ecologic din România, ediția 2.0, 2020. Ediția de toamnă din anul acesta va fi semnalată sub lansarea primei platforme de educație ecologică gratuită din România.

Citește mai departe »
Campanii

Campania „Spune NU risipei!”, ediția 2020

Prima campanie de colectare demarată de Asociația noastră are loc anul acesta, în mai multe localități din țară, cu scopul de a mobiliza cetățenii din România să se implice în reciclarea responsabilă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Citește mai departe »

Campania „Spune NU risipei!”, ediția 2020

Prima campanie de colectare demarată de Asociația noastră are loc anul acesta, în mai multe localități din țară, cu scopul de a mobiliza cetățenii din România să se implice în reciclarea responsabilă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Ne propunem campania să devină o tradiție an de an, prin care populația să predea echipamentele vechi sau care nu mai funcționează pentru a fi sortate și valorificate. Campania se adresează persoanelor fizice din mediul rural și urban și promovează colectarea selectivă și reciclarea DEEE la nivel de comunitate, făcând apel la responsabilitate. Pentru comunicarea campaniei, am realizat un set de elementele vizuale de suport (banner, afiș, flyer), personalizate și cu mesaje cheie.

MATERIALE INFORMATIVE

Pentru anul 2020, Asociația Respo DEEE deja a atins țintele de colectare prevăzute de lege. Dat fiind contextul pandemic prin care trecem, am hotărât limitarea locațiilor în cadrul acestei ediții și intenționăm continuarea și extinderea campaniei din 2021.

Conform prevederilor OUG 5/2015, autoritățile locale au obligația de a asigura colectarea DEEE- urilor provenite de la gospodăriile particulare prin centre fixe de colectare, puncte mobile de colectare (un centru la 50.000 de locuitori, dar nu mai puțin de un centru pe localitate) sau colectarea periodică cu operatori desemnați.

Pentru cea de-a doua ediție a campaniei „Spune NU risipei!”, autoritățile administrativ teritoriale ne pot contacta pentru înscriere prin email la office@respo.ro.

Apasă Enter pentru a căuta