Important: Această carte are rol educativ și de conștientizare. Nu se distribuie cu scop comercial!

Unul dintre obiectivele Asociației Respo DEEE este activitatea de educare și conștientizare a populației privind gestionarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Pentru a avea o comunicare cât mai eficientă, am decis să desfășurăm activități adaptate fiecărei categorii de vârstă, cu mesaje personalizate.

Pentru segmenul de vârstă 6 – 9 ani, am dezvoltat o colaborare cu Ioana Chicet-Macoveiciuc, alias Prințesa Urbană, https://www.printesaurbana.ro, care este foarte cunoscută în rândul copiilor din această categorie de vârstă și de către părinții lor.

Cartea este creația Ioanei, la solicitarea noastră, pentru care ne-am oferit suportul financiar și tehnic.

Prin intermediul aceastei cărți, ne dorim să facem un prim pas în dialogul nostru cu copiii din categoria de varsta 6 – 9 ani despre importanța colectării și reciclării corecte a DEEE.

Am gândit o formă foarte relaxată de a prezenta copiilor mesajele noastre, urmând să revenim cu o serie de astfel de cărți pentru a putea aprofunda cunoștințele din domeniu.

Din analizele noastre, nu am identificat un suport de curs pentru aceasta temă și atunci am decis să începem cu această serie de cărți care să poată fi folosită în activitatea de formare a copiilor, adulții de mâine care vor gestiona sistemele de colectare și tratare a acestor deșeuri.

Cartea se poate descărca în format electronic, însă dacă se dorește și în forma tipărită, rugăm a se completa formularul de comandă de mai jos, urmând să trimitem la adresa indicată în formular, cu titlu gratuit, cartea/cărțile solicitate.

Așteptăm părerile dumneavoastră despre cartea creată și propuneri despre cum putem să îmbunătățim acest proiect.

Important! Am epuizat cărțile în format fizic în timp record. Mulțumim tuturor pentru interes și implicare. Puteți în continuare să descărcați cartea în format .pdf – prin formularul de mai sus. Lectură plăcută tuturor!