Guerrilla Verde în 2020. Guerrilla Verde, prima caravană de film cu mesaj ecologic, devine platformă digitală dedicată educaţiei de mediu şi susţine formarea unei societăţi informate şi responsabile în România. Din septembrie 2020, Guerrilla Verde desfăşoară evenimente educaţionale online sub formă de webinarii, facilitează accesul la resurse de studiu şi oferă tinerilor ocazia de a intra în contact cu angajaţii companiilor, într-un program de Eco-Mentorat. În cadrul webinariilor, tinerii vor putea afla chiar de la aceştia care sunt cunoştinţele necesare pentru o carieră în domeniul sustenabilităţii.

Caravana educaţională. Din 2009 până în 2019, Guerrilla Verde s-a desfăşurat sub forma unor evenimente locale în şcoli, licee, universităţi, cinematografe sau spaţii alternative potrivite pentru proiecţii de film, dezbateri, sesiuni de Q&A, în prezenţa invitaţilor speciali (ONG-uri, parteneri locali, specialişti în domeniul protecţiei mediului). Acţiunile locale au fost organizate cu sprijinul voluntarilor, autorităţilor, mass-media locală, dar şi a companiilor şi organizaţiilor de mediu partenere. Din 2015, Guerrilla Verde este eveniment satelit al Green Week – cel mai mare eveniment european dedicat mediului, organizat de Uniunea Europeană.

Eveniment 6 noiembrie – Green Innovation: de la concept la exemple de bune practici din Norvegia şi România. De ce antreprenoriatul şi acţiunile de mediu merg mână în mână, ce înseamnă energie sustenabilă, dar şi cum se reflectă green innovation în procesul de gestionare a deşeurilor – acestea sunt subiectele de discuţie pe care le vor aborda invitaţii webinarului #GreenInnovation organizat de GuerrillaVerde vineri, 6 noiembrie 2020 | ora 13.00 | LIVE Facebook / GuerrillaVerde.ro – pagina eveniment https://www.facebook.com/events/901509040255424/

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, vizitați https://www.guerrillaverde.ro/